Kasvatusperiaatteet

Qazarat kasvattaa kymppiryhmän koiria, eli vinttikoiria. Pääkasvatusrotumme ovat englannin- ja venäjänvinttikoira sekä saluki. Kenneli on perustettu laajentamaan hyvin pientä virtuaalivinttikoirakantaa - en halua että jonkun ajan päästä suvut vilisevät samoja tuttuja nimiä. Päärotujemme lisäksi meiltä tulee lähtemään maailmalle jos jonkinnäköistä pitkäkoipea, joille toivon tietenkin aktiivisia ja rakastavia koteja. Toimimme tiivissä yhteistyössä Kennel Saragisin kanssa.

Kasvatuksemme pohjana on terveys ja hyvä luonne, mutta vaadimme jalostuskoirilta myös näyttöjä käyttöpuolelta. Näyttelymenestys on aina plussaa ja yleensä pyrinkin siihen, että jokaisella käytettävällä koiralla on näyttelyistä vähintään ERI, mielellään jopa ihan valionarvo. Tarkoituksenamme ei ole lisätä määrää, vaan lähettää maailmalle korkeatasoisia ja terveitä koiria. Jokainen pentueemme on tarkan suunnittelun tulos ja vanhemmat on katsottu sopiviksi toisilleen, jolloin ne parhaimmillaan täydentävät toisiensa mahdollisia puutteita.

Jokaisen pennun nimen eteen lisätään kasvattajanimi Qazarat.


Myyntiehdot

•  Kasvattimme myydään kenneleille, joilla on valmiit ja siistit sivut
•  Pennun perustietoja kuten nimeä, kasvatusliitettä, syntymäaikaa tai sukutaulua ei saa muuttaa
•  Sivu- ja omistajamuutoksista on ilmoitettava kasvattajalle
•  Koiran tappaminen tai kadottaminen kiinnostuksen loppumisen vuoksi virtuaaliavaruuteen on kiellettyä. Otan kasvattini mielelläni takaisin ja etsin niille mahdollisuuksien mukaan uudet kodit. Toivoisin myös, ettei koiraa kuopata ennen kahden (2) vuoden IRL-ikää tai 8v URL-ikää
•  Mikäli ehtoja rikotaan räikeästi, on kasvattajalla oikeus takaisinottaa koira

© Qazarat 2020, alkuperäinen ulkoasu © M Layouts, ulkoasun kuvat Pixabay, free use
Tämä on virtuaalikenneli  |  This is a sim game kennel
Virtuaalikennel Qazarat